Ostří

Ostří

Anotace: Nebylo zbytí.

Jen ostří mojí čepele
společnost Ti dělá.
Drobný křížek na čele
udělat bych měla.

Nejdřív Tobě, potom sobě.
Víra Ti buď oporou,
o klid v hrobě
pomodli se s pokorou.

Modli se tiše,
ten klid nemůžeš mít,
ve své sobecké pýše
neměl´s mě chtít.

Až se rozední,
za červánků jasu,
dám tvému hlasu
pomalu utichnout.

Pozdě slzy ronit,
až přijde den,
zvony nechám zvonit
za nás oba jen.

Jako pěna dní
malou mořskou vílu
oberu Tě poslední
o všechnu Tvou sílu.

Do šatů se vpíjí
pár krůpějí krve.
Půlnoc právě míjí,
stejně jako prve.

Jen ostří mojí čepele
teď společnost mi dělá.
Rychle, avšak zbaběle,
takhle jsem to chtěla?

Vím, slíbila jsem červánky,
však nedožil ses rána.
Zuj ty těžké opánky,
to nebeská brána
láká Tě zpět.
Autor královna Mab, 30.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Glloxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je fakt nádherný!

05.03.2008 21:17:00 | Glloxy

Krasne

30.06.2007 02:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí