Rosa...

Rosa...

Anotace: to mě zase tak jednou opustilo nebe...

Měsíc se vstřebává do mých zornic,
pijí světlo naděje, kradou.
Zloději.

Z nebe prší střípky mě,
zabodávají se do svých stínů.
Padají na louku reality? Snů?

Odrazy v Tvých očích krvácí,
Proč Hvězda nepodala mi ruku?
Milenka jeho zradila mě,
když malé skelné démanty
počaly se rozpíjet.
Kvůli mě už nevidíš Svět.

Pán chce pryč,
nepřeje si vězněm být.
tak z jedné skvrny pomalu se souká.

Mě přenechává iluzím Tvého vědomí,
utápím se v temné záři,
jako pára vzhůru stoupám.
Sbohem, ráno bude rosa.
Autor fuu, 01.07.2007
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Santinan Black
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je vlatsně svět?

09.04.2008 19:44:00 | Santinan Black

:)

04.10.2007 15:53:00 | whiolet

Ranná rosa
skropí Tvoje riasy
Dokážeš prezradiť,
že čia si ?

Pýtam sa Ťa
povedz,kto si?
Som sám
čo Tvoje dlane rosí...?

Klídek, to je nič...

26.07.2007 21:11:00 | džemo

Moc hjezke.

08.07.2007 18:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí