Naposled

Naposled

Anotace: je těžké, když víte, že je to naposled co ho můžete vidět a dát mu pusu...protože už nikdy nebude váš

je těžké tě milovat a zároveň nenávidět,
je těžké si připustit, že tě nechci nikdy vidět,
to máš jako se zákuskem,
chceš pořád víc každým soustem,
(jako s tebou)
povídám...

je těžké vidět tě a nesmět se tě dotknout,
slyšet tě a přesto mlčet..víš nic nepodotknout,
nemůžu se ptát, proč v lijáku musím zmoknout..

tohle nemá hlavu ani patu a přesto to píšu,
jakobych čekala že se to změní,
copak něco stímhle zmůžu?
ccc
to je jak večer pod peřinou krásné snění...

vyprší...
i když není...

je těžké vybrat si správného,
je těžké nechat tě jít,
je těžké neptát se jiného,
jestli naposled smím tě políbit...

je těžké si připustit,
že tohle je naposled...
Autor Mispul, 01.07.2007
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Mary.Cocaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

naposledy...je to těžký, když víš, že něco bylo a nebude...

02.07.2007 17:34:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Vím o čem mluvíš...proto nemám slov...

02.07.2007 08:00:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí