Paní Deprese

Paní Deprese

Anotace: O pocitu deprese dalo by se říci. Jinak fakt nevim kde bych to měl zařadit.

Sbírka: Smrt bez života

Černé brýle, černý plášť,
zbytek srdce
a má zášť.

Žena v černém oblečená,
přichází sem, zpívá,
však píseň je to uječená.

Má v srdci mráz
a chuť černých rtů,
snad zažil každý z nás.

Vsaje rtmi do útrob svých,
krásný i něžný,
lidský smích.

Deprese- toť jméno její,
přijde ke všem,
kteří se smějí.

A do svých obřích plic,
úsměvy skladuje
a to stále víc a víc.

Návratu pak není,
a po úsměvu,
zbyde nám jen snění.
Autor Johny von Mucha, 08.07.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paní Deprese...něco jako slečna Závist...Taky nepříjemná ženská:-)

08.07.2007 19:10:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí