Mezi jahodami

Mezi jahodami

Anotace: co bych chtěla..

Zavolám zlehka
zlehýnka.
Tvé jméno,co
skreju v dlani.

Já kdybych byla
malinká-chtěla
bych být mezi
jahodami.

A červenat se
v misce
na tvém stole.
-dívat se ,
jak se na mne
usmíváš
a byla bych
jen tvoje.

Já kdybych byla
malinká.
Tak trochu-
třeba tvoje
schoval bys mne u sebe?
Autor Liduška, 10.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka mi moc nesedla. Jinak výborná myšlenka, taková červencová.

10.07.2007 22:12:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí