Divoký přítel

Divoký přítel

Anotace: taková malá metafora...

Divoký přítel

Divokost Tvůj úděl jest,
spát pod dohledem hvězd.

Svoboda je Tvůj dar,
nezničí ji žádný zmar.

Každý den vpřed se hnát,
nejistoty se nemusíš bát.

Vítr je přítel Tvůj,
Ale už zastav, stůj!

Propast…

Bojíš se,
utíkáš.
Bojíš se,
umíráš.

Stůj!

Smrt…

Jdeš tiše,
žádné klišé.

Kapka krve po kapce stéká,
vítr divoce se vzteká.

Stůj!

Samota…

„Neodcházej příteli,“ prosí,
smutek v tváři tiše nosí.

Stůj!

Prázdnota…

Jeden okamžik a přítele ztratíš,
tím svůj krátký život zhatíš.
Autor Wyrda, 13.07.2007
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí