Strach / The Fear

Strach / The Fear

Anotace: 29) tak zase další double báseň... česky i anglicky...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

!!!!!!!!!!!!!!!!!
! The Fear !
!!!!!!!!!!!!!!!!!

The darkness in your eyes fear me
As much as possible. And suddenly I know
It’s the fear which is in my heart, in my mind
It was mistake to believe you, you’re not so kind

They hurt you so much, they tore you apart
I’ve feel it, but now I don’t know what to do
I’ve tried to drive your deep sorrow away
But everything failed, I broke my secret word

You told me once I’m very similar to you
But how much you’ve never defined it
Now I’m afraid of you and your dark eyes
Cause your heart have been ever full of ice

Vainly I’m searching for the escape
But there’s nothing, I must behave
You’ve closed the door and broke the key
But I’ve never hurt you, so tell me why

You’ve betrayed me, everything was only lie
You broke my secret world, everything die
The revenge won in the battle in you heart
Now I see there’s no trust no more, I’m scared
.

!!!!!!!!!!!!!!
! Strach !
!!!!!!!!!!!!!!

Temnota v očích tvých mně děsí
Tak moc jak jen to je možné. A náhle vím
Je to strach, který je v mém srdci, v mé mysli
Byla chyba věřit ti, nejsi zas tak hodný

Tolik ti ublížili, rozervali tě
Cítila jsem to, jenže teď nevím, co dělat
Zkoušela jsem zahnat tvůj hluboký smutek
Jenže všechno selhalo, porušila jsem svůj tajný slib

Kdysi jsi mi řekl, že ti jsem velmi podobná
Jenže jak moc, to jsi mi nikdy nedefinoval
Nyní mám strach z tebe i tvých temných očí
Protože tvé srdce bylo vždycky plné ledu

Marně pátrám to úniku
Jenže není tu nic, musím jednat
Zavřel jsi dveře a zničil klíč
Jenže já ti nikdy neublížila, tak řekni proč

Zradil jsi mně, všechno to byla pouhá lež
Zničil jsi můj tajný svět, všechno to umírá
Pomsta vyhrála tu bitvu v srdci tvém
Nyní vidím, že už není žádná naděje, jsem vyděšená
Autor Nikytu, 14.07.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:))

14.07.2007 10:07:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí