Zůstaň příteli

Zůstaň příteli

Anotace: Chce odejít, ale já chci aby zůstal...

Sprostě si odejdeš bez rozloučení,
jak mám pak vydržet odloučení?

Zůstaň tu prosím se mnou,
nechci být sama.
Proveď mě nekončící tmou,
nezvládnu to sama.

Co Tě příteli zastaví?
Zeď z mých slaných slz,
která se postaví,
sama z temných mlh?

Ne?

Snad z mých polibků siť,
tak by jsi chtěl potom žít?

Ne…

Prosím zůstaň,
na mě se podívej.
Statečně povstaň,
Do očí se mi zadívej.

Zůstaň příteli…
Autor Wyrda, 14.07.2007
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí