Moře I.

Moře I.

Anotace: moře je muž s dlouhými vlasy a nebezpečnou hloubkou pohledu

.....Moře ti dalo oči..............
.............vzalo iluze..............
.......... malá mořská vílo..............
...............plav si povídat..............
........................s rybkami..............
.....a zapomeň na svého prince..............
...ten už se slečno nevrátí..............
.........políbit tvé rty..............
........na dobrou noc..............
.................protože..............
....................nechceš..............
............ty mu to nedovolíš..............
...............................................
...ach...Moře...Moře...mé...jediné..........
.........................................
......................................
...
Autor ztracená, 14.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlnící se verše,dobrý nápad dodal veršům další imaginaci

22.08.2007 12:09:00 | rolon

Anotace je ta nejlepší! Máš vesmírnou imaginaci, mám radost...

19.08.2007 19:31:00 | Petr Miklas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí