Nech mě odejít

Nech mě odejít

Anotace: ---

Nech mě odejít,
už nemám co dát,
nemám sílu být,
ani chuť se bát.

Jen v iluzích snít,
to už jsem poznala,
nevědět co je žít,
na to jsem vyzrála.

Pravdu chtěla jsem znát,
teď ji mám a chci pryč,
chceš?! nech si o mně zdát,
od srdce ztratila jsem klíč.

Nech mě odejít,
už nemám sílu žít…
Autor somewhere, 14.07.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... líbí se.

15.08.2007 15:57:00 | Zweiblumen

Na můj vkus trochu moc patetická, ale.. jo.

14.07.2007 19:12:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí