Bolest srdce

Bolest srdce

Anotace: Předešlá situace vyřešena.Nicméně nastala jiná. S touhle se mi bude vyrovnávat hůř. Omlouvám se všem kterým nestíhám komentovat. Nemám moc času a popravdě se mi nechce zapínat ani ten počítač.Papa Všichni

Utopen v bolesti,
vlastního štěstí;
na kraji radosti,
hraju si s ratolestí

Půl srdce pro lásku,
a půl jen tak ze slušnosti;
přežívám pro lásku,
v bolavé poslušnosti

Pohasla svíčka,
co jméno má Naděje;
Plamínek, co duši vždycky zahřeje,
je nenávratně ztracený

Účet žití, splacený;
leží zmuchlán v kaluži

Zbytky trnů na růži,
roseny jsou krví;
vryté rány na kůži,
mě z polospánku budí
Autor Totenkopf, 02.05.2005
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí