Kdybych měla čím

Kdybych měla čím

Anotace: Tak jsem tady. Nespala jsem celou noc a už to ani nemíním dělat páč je pět hodin. Fakt supr. Nevím proč jsem nespala. Tak se mě neptejte. Tak tady je jedna vec z dnešního rána-včerejší noci. Jo taky jsem jediná online. Sranda.

nepodávám ti ruku
víš udělala bych

kdybych měla čím..

stejně nehledám..
i když moje oči těkají
nemohou ztratit starý zvyk
vidět v mrtvých věcech
kapku života
a v bledých tvářích
trochu štěstí

já bych se rozdala
celá a levně
prodala svoje štěstí

kdybych měla čím..

já bych plakala
jen pro tu úlevu
a že ráno příští
snad někdo otevře dveře
..s úsměvem
a zas bych zářila

kdybych měla čím..

stejně nečekám..
už další svítání
jen pro neschopnost
věřit skutečnosti světa
nesmrtelnost času
na cestě slepých kroků..

nemám pro tebe nic
tady jak tu stojím
podívej..

už naposledy!
ne!(otočil se ke mě zády)
Autor DIDADA, 15.07.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne krasna ...

15.07.2007 10:13:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí