Rozvodové blues

Rozvodové blues

Anotace: o člověku odporně hořkém,o člověku,který si čaj sladí fernetem......

Že chlastám jako dobytek,
to jsi mi dříve neřekla,
jen táhni s tím teploušem,
táhni s ním do pekla.

No tak jsi navždy odešla,
prý k bohatému příteli,
a po Tobě zůstala,
černá kočka v posteli.

Víš,
já ani nepřemýšlel kolirát,
mohlas mne takto obelhát,
je prázdný byt,
a já chci tak žít,
je prázdný byt,
no jen si ho nech,
kašlu Ti na to žít,
ve čtyrech zdech.

Zas bouřlivá noc,
mne odnáší drak,
a z mysli mé mizí,
náš skvělý panelák.

Víš,
žiji teď po různu,
nyní jsem na posledním postu,
ne,
já nikdy neskočím,
z Nuselského mostu.

Já žít budu,
pod lesem v sudu,
já žít budu,
zítra i dnes,
tak jako dávno žil,
Diogenes.
Autor V.N.Losinský, 17.07.2007
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Házté
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádně muzikální depka;)

17.01.2011 19:47:00 | Lilien

kéž by to takhle bylo ve všem...začátek drsný a konec aby se líbil nejvíc...mě se to teda líbí jako celek

26.07.2007 19:14:00 | Actafool

Hmm. Začátek je docela drsný, ale pak to sklouzává pomalu do vyrovnání a konec se mi líbí nejvíc...

19.07.2007 10:05:00 | Rybí_kost

ten začátek mi trochu připomíná Bukowskiho..

17.07.2007 12:08:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí