Leave / Opusť

Leave / Opusť

Anotace: 30) další double báseň... naneštěstí pro čestináře anglická, ale já si zkrátka nemůžu pomoct:o) Ale samozřejmně jsem vám ji opět přeložila (doslovně)...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

!!!!!!!!!!!!
! Leave !
!!!!!!!!!!!!

Leave your dark mind
Stop your feelings hide
I know that it’s not desirable
But I’ll help you if I’m able

Don’t be silent
And try to let
Let me to see
Your bloody tears

I feel your pain in the deep
Cause I always the same keep
In my mind, in my torn heart
But is it desirable to be scared

No, of course I must stand it
And survive their the next hit
And also never more let
Let myself to hope in death

Don’t be silent
And try to let
Let me to see
Your bloody tears

Leave your false mask
And don’t made me ask
Cause I’m able to understand
And give you my help hand

Don’t be silent
And try to let
Let me to see
Your bloody tears
.

!!!!!!!!!!!!
! Opusť !
!!!!!!!!!!!!

Opusť svou temnou mysl
Přestaň skrývat své city
Vím, že to není žádoucí
Ale pomůžu ti, jsem-li schopná

Nebuď mlčenlivý
A zkus dovolit
Dovolit mi vidět
Tvé krvavé slzy

Cítím tvou bolest v hlubině
Protože jsem vždy to samé držela
Ve své mysli, ve svém rozervaném srdci
Ale je žádoucí být zděšená

Ne, samozřejmě to musím vydržet
A přežít jejich další úder
A taky nikdy více nesmím nechat
Nechat sebe doufat ve smrt

Nebuď mlčenlivý
A zkus dovolit
Dovolit mi vidět
Tvé krvavé slzy

Opusť svou falešnou masku
A nenuť mně žádat
Protože Jsem schopná porozumět
A podat ti svou pomocnou ruku

Nebuď mlčenlivý
A zkus dovolit
Dovolit mi vidět
Tvé krvavé slzy
.
Autor Nikytu, 18.07.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí