Smrtihlav

Smrtihlav

Anotace: Každému se to může stát...

Sbírka: Lena

Dlouhým sněním na noční můře
která sídlý na Strachu hoře
by se každý radši vzbudil.
Ale člověk se cítí o to hůře
když mu tu jeho milá umře.

Přitom on sám ji uvnitř zahubil.

Jenže co bych dělal
kdybych ji opravdu ztratil?
Celý Svět by se pro mě zbortil
k ní bych se zhroutil
a smrtku starou tiše proklínal
v křečích smutku bych se kroutil
přát si navštívit ten šedý sál
kde bych vedle ní stál
odhodlán jakýkoliv trest podstoupit.

Ať mě odsoudí i všeho Zla král
do ohně mrtvého nastoupit
a tam v bolestech navěky snít
stále dokola ten strašný sen
který už nikdy nechci mít.

Z bezmoci utéct před ním ven
chci pořád jenom bdít...
Autor MichELangelus, 19.07.2007
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborný nápad, ale zkus trošku víc zapracovat na rýmu...
Fakt si tě tu hlídám, píšeš moc pěkně a o něčem, asi jsme stejná krevní skupina :)
100%

20.07.2007 07:05:00 | Viki C.

Je to strašně krásná báseň. Cítím zvláštní pocity, když píšeš jak umíram. Jsem z toho smutná ne proto, že bych zemřela, ale protože bych musela být na věčnosti bez tebe!

19.07.2007 18:19:00 | Liren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí