Nepodléhej, prosím...

Nepodléhej, prosím...

Anotace: Strach o opravdové přátele je strašnej...

Tvá bolest se prohlubuje,
štěstí Ti z očí ustupuje.
Tvůj problém je stále větší
a to o něčem vážně svedčí.

Hodně Ti bylo ublíženo,
kdy to však bude napraveno?

Strach o Tebe stupňuje se
a velkou bolest s sebou nese.

Nevím, jak Ti pomoci mám,
i když Tě poměrně dlouho znám.

Tvou mysl radost opouští,
pustoty se smutek dopouští.
Nepodléhej tomu prosím
a dej možnost šancím dalším...
Autor Laivindia, 19.07.2007
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Castiza, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný hrozně moc... hezký veršíky

19.07.2007 22:51:00 | Selené 2

Dej možnost šancím dalším.. paráda!

19.07.2007 19:00:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí