Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Soničko, já už nevím, jak Ti pomoci.Rve mi to srdce, že slyším Tě zas plakat...Chtěla bych umět vrátit čas..

Soničko, já tolik bych chtěla ,aby ses zasmála,
Abys toho koho miluješ objala.
vím, že to nejde, smrt svou daň si vybrala,
Nechápu, proč zrovna jeho si zvolila..

Soničko, já tolik bych chtěla, aby v tvých očích radost byla
Však vím, že jen slza Ti v nich zbyla.

Soničko, já bych tak chtěla, abys mu říct vše směla,
nechápu proč už jen stát můžeš u jeho těla.

Sonicko, já tolik bych chtěla, abys něco hezkého mi řekla,
Ale vím, jak tvá duše je teď křehká.

Sonicko, já bych tolik chtěla, říct Ti něco na utěšení,
Ale už došla mi slova, co může Ti teď pomoci, nemám tušení.

Soničko, já tolik bych chtěla, vědět, že klidně spíš,
Však vím, že celou noc pláčeš a o něm sníš.

Soničko, já bych tak chtěla, abys za ruku ho vzala,
Ale co nechci, abys svůj život sis brala.(ač bych to pochopila)

Soničko, já bych tolik chtěla, abys nemusela být v této temné době,
Ale vezmu část tvé bolesti a budu oporou Tobě.

Sonicko, já bych tak chtěla abys mu "Miluji Te"mohla říct,
Ale jsem malý pán na tomto světě, já nezmůžu nic.(bohužel)

Soničko, já bych tak chtěla, nějak Ti pomoci,
Zbavit Tě smutku, trápení, bezmoci.

Soničko, já bych tak chtěla vrátit čas,
Vidět vás spolu šťastně zas a zas.

Soničko, já bych tak chtěla vidět Tě šťastnou,
Ne tak strašně zklamanou, vyhořelou, prázdnou.

Soničko já bych tak chtěla vzít na sebe všechno tvé trápení
Vysvobodit tvé srdíčko z bolestivého zatmění.

Soničko odpust mi, že nemůžu udělat víc,
Já pocit mám ,že jsem na nic…
Autor Piitulka, 20.07.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí