Rakovina duše

Rakovina duše

Anotace: ...

Tonu v rybníce zkázy,
kámen na dně v řasách
jsem já. Lidé mě tam hází
a za čas se rozpadnu na prach.

Nemohu vyplout na povrch,
ruce a nohy mám kovové.
Nikdy se nezbavím těch mrch,
co si říkají bohové.

A jsou tak slabí, bezmocní,
ještě více než já na tom dně.
Ve své duši nejsou, nejsou v ní
a proto v té vodě topí mě.

Nepustí, hyeny mstivé,
na mršinách přežívají.
Naivně prsty ukazují V
a stále, stále krev mi sají.
Autor Žiťa, 20.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera ;-)

20.07.2007 20:18:00 | somewhere

Nechápu motiv bohů.

20.07.2007 15:30:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí