Znovu ne!

Znovu ne!

Anotace: Tak sama...

Znovu ne!

V srdci už je opět díra, slzy v očích znovu mám,
proč milovat se nevyplácí a platím vždy tak velkou daň?

Bolest v hrudi, smutná duše, v černé tmě se potácí,
osud, dřív snad milosrdný, spřádá sítě pavoučí.

Smutné oči do tmy hledí, jiskřičky v nich vyhasly,
lepší je žít ze dne na den, nemít žádné krásné sny.

Jak osamělá loďka v bouři, tak já si právě připadám,
jen ďábel v koutě usmívá se, když já v pláč náhle propadám.

Amorův šíp zasáhl mě, byl však celý rezavý,
místo štěstí slizká smůla zas lepí se mi na paty.

Klečím v chrámu, nade mnou kříž, tiše šeptám modlitbu,
Bože, prosím, sílu mi dej, ať pro lásku už neumřu...
Autor lonely soul, 21.07.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré!

21.07.2007 17:18:00 | naiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí