Podzimní melancholie

Podzimní melancholie

Anotace: Když schází láska...

Podzimní melancholie

Podzimní svět nás k procházkám láká,
listí je barevné a vrána kdes kráká.

Člověk je sám a chce se mu plakat,
alejí prochází, už už se smráká.

Opuštěn, bez lásky, stín v patách má,
na tváři slzu a v srdci má chlad.

Kéž by moh do jiné svoji dlaň vložit,
kéž by se nemusel zimou sám choulit.

Srdce má hladové, po citu touží,
jeho sny překrásné prošly však louží.

Naději vzal s sebou ledový déšť,
smyl z očí radost, v duši zbyl stesk.

A člověk kráčí dál podzimní krajinou,
neslyšně modlí se o lásku svou...
Autor lonely soul, 22.07.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutňoučká... :-(, ale pěkná...

24.07.2007 19:18:00 | Kiss.Beruska

pěkná...ale teď je léto, tak si užívej sluníčka:o)

22.07.2007 17:57:00 | Severka

je to dobrý...

22.07.2007 09:49:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí