Být tak Smrtí

Být tak Smrtí

Anotace: ...a potulovat se po nekonečných cestách...

Položit se do lóže plné květů růže,
jen nechat se unášet magikou luny,
polechtat několik životů, ochutnat různé kůže,
nechat spát a doufat, že nevrátí se sny…

Blahořečit v noci jasnému hřbitovu,
každý kamínek na poslední cestě znát,
brousit kosu, ne k zaměstnání, ale k lovu,
lidské duše a jejich životy pořád jen štvát…

Přes těch několik málo stezek na druhou stranu,
přes řeku, ve které se luny třpyt neodráží,
zaplatit za poslední možný sen,

vydat se beze všeho na jedinou cestu,
tam kam se dobrovolně jen málokdo odváží,
a už nikdy nespatřit začátek nového dne…

Přesto vše, a hlavně kvůli tomu,
jedno přání v srdci schované je,
pokusit zabránit vyřčenému,
ale tím, cítím zvrácenost duše…

A přání jest: „ Být tak Smrtí…“
Autor Láďa, 23.07.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se líbí!

23.07.2007 10:23:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

ale dobře napsané

23.07.2007 09:39:00 | naiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí