I´am Prague One

I´am Prague One

Anotace: Těžko popisovat...

I´am Prague one...

Anti-christ on the stage
level one for war
Vatican psycho system
Orlok wind hunt horn

I´am Prague one...

V deklar lupta pentru k Kristósul
Prague versus Vatican
solamente con machete
let the battle begin

I´am Prague one...

číčíííěčšěěšěčšéíěěščšěíříčěýýšřýčáýšíěě
Autor Orlok, 23.07.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí