Běž dál!

Běž dál!

Anotace: ........v poslední době mi nejde napsat to co chci ale ...snaha je..:(

Běž ode mně chlapče dál,
dříve si jen u mě stál,
teď bys za tu holku život dal,
tak běž ode mně chlapče dál....

Vím, že přijdeš a řekneš, že je ti to líto,
kašlu na ty tvoje slova víš to?
SMS mi nepřišla,
myslíš, že jsem odešla?
ne já tu chlapče stojím a pláču,
protože jsi se vůbec neozval,
a na mě se vykašlal,
ale stejně tě zpátky nedostanu, to nedokážu...

tak běž chlapče ode mně dál,
já nechci tvoje řeči,
tehdy ses o mě bál,
tak běž si za ní, přeci...

tak nech mě prosím tě být,
už chci asi klid,
i když to bolí
víc a víc...

ty se nevrátíš už víc..
co ti mám na tohle teď říct?
Autor Mispul, 23.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí