ůzkost

ůzkost

Anotace: jsou to opravud moje pocity, proč to šlo ze mně tak snadno?

Úzkost

Co ted nosím v srdci je prázdnota,
pohlitila moji duši temná nicota.
Ruce rozřezané, vím to nic neřeší,
jen málo lidí mě opravdu potěší.
Srdce puká, já kříčím!
utikám, ale před čím?

Na svém obličeji nosím masku veselou ,
hraji divadlo že nejsem ženou zklamanou.
každý říká, nenech si ubližovat,
je těžké pořád něco slibovat.
Že už mi nebudeš ubližovat??
něco mi stále nahlávat.

Co ted nosím v srdci je prázdnota,
pohlitila moji duši temná nicota.
Ruce rozřezané, vím to nic neřeší,
jen málo lidí mě opravdu potěší.
Srdce nepuká, já už nekříčím!
neutikám, sama sebe přesvědším?

Své síly dává dohromady,
už mám dost té zrady.
Jsem silná to zvládnu,
už nebrečím až k ránu.
Je mi nejlíp samotné.
mé hoře je urputné.

Co ted nosím v srdci je prázdnota,
pohlitila moji duši temná nicota.
Ruce rozřezané, vím to nic neřeší,
jen málo lidí mě opravdu potěší.
Však blízcí mé duši tu pro mě jsou,
temným lesem, zlou ulicí za mnou jdou
Autor enda, 23.07.2007
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Rikitan
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to.

18.11.2007 11:48:00 | Rikitan

Jsem člověk dost vysazený na takt rytmus a rým, ale je to splín velký...

02.08.2007 11:03:00 | zzlatý

Úžasná básnička. Pamatuj že já jsem tu pro tebe vždycky. Mám tě ráda

24.07.2007 15:56:00 | angel_s.r.o

zajímavé..mimochodem,máš dost podobné zájmy jako já( baskytara,dokonce i Poe)

23.07.2007 23:11:00 | animovaný medvídek Pů

Zajímavé, originální a hezky se čte..:-)

23.07.2007 23:09:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí