Smutná.

Smutná.

Anotace: Dnešní depka...

Jsem smutnosmutná princezna
na uplakaném světě,
která radost nepozná
tak snad mi pomůžete,
pane...

Cize zní mi vlastní smích
a přitom v hloubi duše
a v srdci mám jen led a sníh
tak neříkejte hluše
to známe...

Jsem princezna bez naděje,
zoufalstvím srdce svírá se mi,
nikdo se na mě neusměje.
Tak prosím Vás, pomozte mi!
Pane...
Autor Euka, 04.05.2005
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí