Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Pocity beznaděje bez konce.

Leží na mě smutku balvan,
nemůžu se nadechnout,
koušu jenom suchý troud,
popelem se stávám...

Jsem bez šancí,
zamčená odcházím,
beze všech romancí,
na mříže narážím...

Vidím jen mlhu,
co všechno halí,
jak v mlze tápu,
ruce si zraňuji...

Nevidím na cestu,
hledám odpověď
v sobě se nevyznám,
mlhu už v hlavě mám,
a v srdci led....

Na co zas narazím,
prachem se poplazím,
ruce si zraňuji,
a hledám další zeď...
Autor spare, 28.07.2007
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: akneliam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása, moc se mi líbila...

08.08.2007 08:43:00 | Nemůžu zapomenout

Je dobře psát o pocitech ... a odprostit se od osobní historie ...

28.07.2007 17:33:00 | marllichy

ranní mlha ustoupí, prach z cesty odfouká vítr a slunce nikdy nepřestane hřát, i tobě bude líp:)

28.07.2007 12:34:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí