Ale proč?..

Ale proč?..

Anotace: taky pravdivá.. bohužel..

Padla mezi námi ošklivá slova
Urážky, dohady, falešná obvinění
Proč jen mezi námi někdy nepanuje shoda?
Co je špatně? Co že se to vždycky změní?

Usmiřujeme se, pak mě zase nařkneš
Nemůžu to snášet, tolik mi ubližuješ..
Vždy ti uvěřím, pak ale opět zhasneš
Zhasne naše přátelství, zase mě obviňuješ

Bráním se, vymlouvám ti to, taky proč ne?
Je to tak, tak co na tom nechápeš?
Znovu a znovu nabízím mír, tak se usmiřme
Mé srdce krvácí, tohle chceš?

Jsi moje nejlepší kamarádka, nechci tě ztratit
Jsi nebo ne? Víš, já už vlastně ani sama nevím..
Třeba jsem já ta špatná, můžete mi někdo poradit?
Ne, tohle musím vyřešit sama.. Vždyť já to řeším..

Každý den, teď, každou volnou chvíli
Jen nemám odvahu za tebou zase znovu chodit
Za tebou.. Tomu mému nekonečnému cíli
Jak to teď vlastně je? Kolik slz ještě musím prolít?

Tak mě snad už napadá jen.. Bráním se, ale to naše pouto slábne
Ale.. Není to zbytečné? Hádat se, omlouvat..
Proč? Je to pořád to samé, konec obě známe
Je to začarovaný kruh, stále se v něm budeme jen takhle bloudit a motat…

Ale proč??!!
Autor Adie.80, 28.07.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásné.. Ono je tolik proč a tolik odpovědí, ale které jsou ty psrávné an ty naše otázky? Kdo ví..

28.07.2007 20:28:00 | Santinan Black

vše nemá logický důvod...tak je asi zbytečný ho hledat...prostě některý věci nefungují jak bychom si přáli a bohužel je ani nedokážem ovlivnit...( i když se o to vždy pokouším )

28.07.2007 19:45:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí