Můžeš za to ty!!

Můžeš za to ty!!

Anotace: mno.. prostě čtěte ;)

Miluji tě? Jen hádej..
Sedím s malou u písku
„Směj se“, říkám jí, „Mamince mávej“
smutně usedám pod suchou lísku

Usmívá se, mává mi, ach, to malé děcko
Netuší, co dál v životě ji čeká
Nemá tátu, zatímco ostatní maj‘ všecko
Ty její nechápavé pohledy, když „táta“ někdo říká..

Já je vidím, to já, ty nemůžeš
Utekl si, odešel, důvod já neznám
Snad si se zalekl.. No tak si běž!
Doufám jen, že nikoho jako tebe už nepoznám..

Já, ani ona, chci ji chránit
Ji miluju, tebe nenávidím
Do svého posledního dechu ji budu bránit
Snad už tě nikdy neuvidím..

Zvedám se, musíme domů, zase zpátky
Tam, kde si na nás měl správně čekat ty
Chytám ji za ruku, přijdeme zadními vrátky..
Lidí se posmívají, litují, ale nepomohou, to jsou zmatky

Je to tvá vina!!
Autor Adie.80, 29.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poutavý děj

29.07.2007 01:31:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí