Kluci nepláčou

Kluci nepláčou

Anotace: Jedna odkazující na předposlední den na táboře... Myslela jsem, že kluci nepláčou... Je to tebou D. trochu ovlivněné...

Pozoroval si mě, když jsem se převlékala!
Nahá silueta v otevřeném okně
(Letní šatičky jdou snadno dolů)

Víc už jsem tě neviděla
(Schoulená duše mezi stromy)
Nevěděla jsem to,
Myslela jsem, že…

Odpolední bouře servala radost z tváře
Zbyla jen vlhká melancholie
Nejistota
Na objímání už jen vlastní kolena

Chodila jsem vysokou trávou
Mokrá od deště, rozcuchaná od větru
Po cestě tekly proudy naděje
Nenašla jsem hrneček,
A tak všechna protekla mezi prsty…

Ostrý kamínky z příkopu mě bolely
Letní šatičky po kolena mi byly úzký
Rozšířené oči ti nejsou vlastní

Tebe mi vichr nevzal
Políbila tě do vlasů!
(Malá Lolita s copy nebo já?)
Obejmul si mé zimou ztuhlé tělo

Roztřásl ses jak malé dítě
Hladila jsem tě ve vlasech
(Kaštan a vůně pánského mýdla)
Prsty v krétském labyrintu

Tvé vlhké oči plné zoufalství
Opálená tvář, krátké vousy
Nevěděla jsem to,
Myslela jsem, že
Kluci nepláčou…
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Sukuba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kluci pláčou a možná nškdy víc než holky. A hlavně, když to bolí tam, u srdíčka. A umí plakat dlouho. Nikdy nevěř tomu , kdo nepláče. Nemá city.

14.10.2007 23:48:00 | Diablek

Je moc hezoucka...

08.08.2007 12:19:00 | carodejka

pláčou M. ... to víš že pláčou... napdá mě.. možná bychom mohly napsat něco dohromady... /Ale o dnešku psst/ ať nikdo neví... že ta pětiskovka za to stála... ( ;) )

29.07.2007 21:45:00 | black.heart

jsem z toho snad i překvapená... ale líbí se mi:-)
umíš psát:-)

29.07.2007 21:33:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí