děkuju

děkuju

Anotace: i ty za to můžeš...

děkuju životu že mi dal tebe
děkuju těm chvílím s tebou
protože pro mě byly vzácné,
vzácnější než život...

děkuju za ty slzy,
kterým si dal původ aby nebyli zbytečné
děkuju za tvá slova i činy,
ale i tvoje srdce ponese kus viny...

víš co cítí člověk,
který s jistotou ví že to pro co chtěl jednou žít ztratil??

víš co cítí ten který zdrcený ve vaně leží a na ruku si žiletkou kreslí??
co cítí když voda barví se do ruda a jeho oči se zavírají??

víš??

cítí úlevu a křičí díky protože už nemusí být s těmi co to způsobili...
Autor Selené 2, 31.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

21.08.2007 00:56:00 | Vlk v rouše

Nádhera

05.08.2007 16:01:00 | Bloodmoon

"Po rukou si žiletkou kreslí" je fakt působivé

01.08.2007 12:42:00 | Bernard Black

krasa

31.07.2007 17:16:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí