Krutost a lež schovaná za slovem láska

Krutost a lež schovaná za slovem láska

Anotace: ...

Touha je neřestí
A polibek slast
Bolest je pravdou
A láska je past

Polibky ranní
Lásky plné slova
A bolest
Která je tu znova

Nemá slitování
A tiše bodá do očí
Touha a zlost
Která ze tmy vyskočí

Krutost a lež
Která se schovává za slovem
Tak sladkým jako je
Láska
Autor Petty, 01.08.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí