Někdy se to nezdá...

Někdy se to nezdá...

Anotace: Občas se nám může stát, že nevidíme, jak je někomu mizerně...

Není smutná,
ale občas smutně kouká.
Není veselá,
ale občas se i usmívá...

Zeptáš se jí jak se má,
odpověď ji práci dá.
Neví? Nechce to říct?
Nebo neví jak to říct?
Není jí do pláče,
není jí do smíchu.
Řekni jí člověče,
že jednou přijde den úspěchu.
Slunce ji zahřeje,
srdce pookřeje...
Autor Dádinka, 03.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslim ze vic lidi by tohle potrebovalo rict...

03.08.2007 15:12:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí