ZASE TA SAMOTA

ZASE TA SAMOTA

Anotace: Psáno za chladného večera, který byl prostupován jen vzpomínkami a zjištěním reality, která znamená být odsouzen k samotě. Sami nejlépe posoudíte...

Dnešní večer jest tolik chladný,
vzpomínka hluboká ve mně někde leží,
na pocit v srdci tak dávný,
život neustále tak rychle běží.

Nemluvím o tom ze strachu,
nehovořím ani o stáří,
jen si uvědomuji tu námahu,
přitom se nic nedaří.

Dlouhá jest doba samoty,
není už pomoci mé duši,
nedělám ze života drahoty,
kdo jsem, nikdo ani netuší.

Pomalu končím s bláznovstvím,
už končím s veškerou šaškárnou,
jak dlouho vše bude trvat netuším,
už brzy se ale stane den jen vzpomínkou.

Už mě veškerý chlad obchází,
vzpomínka dávná přichází.
Života už si má duše neváží
a ten dávný pocit mne zaráží.

Jak dlouho ještě bude trvat ta prázdnota,
jak dlouho mne bude trápit samota…
Autor mercredi.m, 04.08.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Tak ta potvora tě bude trápit celý život s občasnýma přestavkama aby ses mohl z ní zpamatovat Kavec

04.08.2007 18:01:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí