ZMATEK

ZMATEK

Anotace: Snad dokážete posoudit sami.Trochu starší, ale občas stýle aktivní.

ZMATEK

Co se to jen se mnou děje,
neustále se sama sebe ptám,
vždyť každý se už tomu směje,
proč jen tolik zmatku v srdci mám.

Co s tím ale nadělám,
když mne zmatek životem provází,
vědu z toho si už nedělám,
ale rozum na srdce už raději nesází.

Proplouvá mou duší strach,
aby srdce nezažilo další, zároveň i poslední krach.
Bylo by složité jej překonat,
další úkol osudu vykonat.

Věřím, že tohle by srdce už nezvládlo,
nejspíš by jen rozum nechtěně podvedlo.
Snad by smutek srdce nezalilo,
tím jej také nezabilo.

Věřit tomu nyní musím,
pocity v sobě dosti dusím.
Pokud se mi tohle překonat podaří,
už jen tak něco mi život nezmaří.

A tak věřím, i trochu doufám,
přesto si však mírně zoufám,
ale na tom přeci nezáleží,
vždyť život tak rychle běží…
Autor mercredi.m, 05.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí