Lásko..

Lásko..

Anotace: ....

Usínám s myšlenkou na Tebe
Smutně objímám polštář
Dívám se ven na hvězdné nebe
Místo hvězd před sebou vidím Tvou tvář
Chybí mi tvá pohlazení a polibky
Chybíš mi Ty, Tvé vroucné objetí
… které vždy mluvilo za všechno..
Chybí mi tvé něžné dotyky
…nemůžu se ubránit dojetí
Po tváři mi stékají slzy
Proč tu nejsi, abys mě utěšil?
Snad se uvidíme už brzy
Potřebuji Tě, prosím čas, aby se pospíšil
Ne, neslyší mě, jen pomalu se vleče
Naše setkání jako by se ani neblížilo
„Miluju Tě“, šeptám tu do noci.. jen tiše
Neslyšíš, bohužel.. kdyby však ano..
To by se mi ulevilo.. Prosím..
Lásko..
Autor Adie.80, 06.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí