Temná noc

Temná noc

Anotace: Tak hodnoťte...

Zapadající slunce je krvavé,
stejně jako moje ruce,
a její srdce již studené,
nebudu trpět přece.

Chtěla mě mít, celého vlastnit,
mít jako svou hračku,
měl jsem jí peníze chrastit,
teď promiň miláčku.

Přehnala jsi to s láskou,
já nenechám se bít,
svázal jsem tě černou páskou,
teď vlci pojďte výt.

Zaplačte nad její mrtvolou,
ať svět vidí co jsem za zvíře,
dal jsem jí pár na holou,
teď shniji někde v díře.

Vztek ovládl mou mysl,
nenávist ovládla mé tělo,
já viděl jsem v ní krysu,
tak to být přece nemělo.

Teď už leží pokojně,
ruce podél těla,
měla mě chtít obstojně,
kéž by tohle věděla.

Ruce si umývám na břehu říčky,
vražednou zbraň myju taky,
očí jí hasnou pod víčky,
a měsíc kryjí mraky.

Již nikdy nikdo nespatří nás,
kráčet ruku v ruce,
všichni moji, miluji vás,
nůž bere mi dech prudce.

Mé srdce odmítá poslušnost,
již nechce bít jak před tím,
měl jsem držet soudržnost,
mohli jsme žít, už vím.
Autor Hasa, 06.08.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí