Zatracenci

Zatracenci

Anotace: Snad každý pochopí o čem je ...

Zatracenci

Padá mlha na říčku Úpu
on vyráží ven a bere tlupu.
Tlupu lidí které nikdo nemá rád
a jeden druhému sou kamarád.
Kamarád, otec i matka,
stačí jim k obědu chleba patka.
Toulaj se ve dne, toulaj se v noci,
nikdo z jiných jim nechce pomoci.
Jsou to oni ty zatracení lidé,
bohužel i ženy staré i mladé.
Lidé kteří nemají kam jíti,
ale přesto chce se jim žíti.
Žíti dál ten život skurvenej
a pak umřít .. sám .. Tak proč?!
Autor J@rda.H, 07.08.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je to dobrý... a o čem to je, to jsem pochopila snad:-)

07.08.2007 10:44:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí