Maková panenko!

Maková panenko!

Anotace: Čekala jsem a měla jsem být smutná...Místo toho mi bylo nádherně, ale...

Ty sis myslela,
Že ta loď (co teď stojí v přístavu)
Má nějaký poselství
Kolemjdoucí ti pošlapali sukni…
…A tys stále věřila!

Provazochodkyni přeřezali lana
A tobě splašili koně…

Muž v širokém klobouku
Děsil tvé romantické sny.

Odešla, zapomněla na tebe
Maková panenko na kraji chodníku…

Byla ti zima,
Ale nikdo ti nepřehodil šál přes ramena.

Bála ses,
Že ti do vody spadnou sluneční brýle.

Přístav se svítáním pozbyl kouzla
Se západem slunce pozbyl čistoty…

Mohla by to být ona,
Ale v naději na návrat jsi nevěřila…

Na čtvrt už je pozdě, na celou ještě brzy!
(Na život už je pozdě, na smrt ještě brzy.)
(J.Nohavica)

Vzdalas to,
Nevěřila jsi,
Že počkají.

Smáčela sis lem šatů
A nechala jsi,
Ať ti rozepne zip.

Maják zhasl…
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosím?! /asi fikce/

08.08.2007 17:29:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí