Svobodou mě lehce spoutáš...

Svobodou mě lehce spoutáš...

Anotace: M. A D....Je pro vás...

Z deštníku zbyla už jen
kovová konstrukce
Servali všechno
Barvy i srdíčka
(Sobecky a bezohledně)

Snad je těší,
že se nemůžu vznášet…
Pro prázdný chvíle
zbyl jen němý kamarád…

Přes Slunce prší
Dvě noci probděné
končí absolutním zhroucením
mysli…(Tělo vyplavuje přebytečnou sůl)

Vzals mě za ruku
a provedl mě rájem,
Můj převozníku po údolí smutku
Voda je slaná od stálého pláče

Jsi teď na druhém břehu…
Strašně daleko…
Pole ostružin jsi snědl
a všechny krásy světa viděl…
(Paříž v noci-Jaká je?)

Pilulky nepoškodí vzhled těla
Dva zmuchlané lístky do kina
Nostalgie času
Než mě zase utáhnou svěrací kazajku
a budou dýchat vzduch pro mě…

Seberou odvahu a svobodu,
aby zas oni mohli žít
z neštěstí ostatních.
Živit se bolestí a krví,
která teče ze záchodků v druhém patře…
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posledni dva odstavce se mi libi nejvic..vyborny..

10.08.2007 14:51:00 | veronika

děkuji...

09.08.2007 07:48:00 | black.heart

dpc,chtela jsem dat sto,promin:(
moc se mi to libi..je to krasne.

08.08.2007 22:42:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí