Jako klubíčko bavlnek...

Jako klubíčko bavlnek...

Anotace: Omluvte některé nehezké a nespisovné výrazy,... Teď je nedokážu nahradit...

Sakra,
už jsem si zase myslela
že je to pryč,
že se mě to netýká...

...jak dokážu být naivní, že?

Zase poslouchám ty staré
smutné písničky
a když se přistihnu,
radši se otáčím
- nechci pravdě * a sobě už vůbec ne *
hledět do očí
...jak utkvěle zbabělé

Co teď?
To už je konec?
Ale, nech toho
zase myslíš
...jako tenkrát
- Ty víš kdy!

Mlhavě vidím
a chtěla bych se motat,
nebo se kutálet jak klubíčko
jako klubíčko bavlnek,
jež je pronásledováno hravým kotětem

Asi,
radši příště myslet nebudu,
trochu přiškrtím svou představivost
a budu držet hubu.
Autor mattoni.uz.neni, 09.08.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je omšelý říct že to cítím přesně tak jak píšeš... večery jsou někdy děsivý... pokus se to zvládnout... nebo napiš.... ;(

09.08.2007 21:20:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí