Pochod času začíná v mrazivých ulicích

Pochod času začíná v mrazivých ulicích

Anotace: Je to báseň o nejistotě, kterou cítí každý z nás a je o tom jak se sní vyrovnat. Ale e to baseň plná metaforů takže každý tam najde co chce najít.

Pochod času začíná v mrazivých ulicích
Za zvětšovastsím sklem zoufalství
Útěchu dostaneš v barevných podnicích
A pravdu vidíš za rouškou ožralství

Říše bílých pustin duši volnou lemují
A ztrácí se v bystrých stínech
Hlupáci oddáně za ráno další děkují
A kousky myšlenek ve splínech

Světla na ulicích chodníky zase jasní
Vesmír ti nocí se zájmem naslouchá
Tam nahoře jsou někde prozřetelní blázni
A budou zase když nejistota na dveře.................. zabouchá
Autor MRAKOMOR, 10.08.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí