Never-lost memories / Neztratitelné vzpomínky

Never-lost memories / Neztratitelné vzpomínky

Anotace: 34) ...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

******************
* Never-lost memories *
******************

I couldn't see you for so long time
But all of my memories still shine
Again I can see your sparkling eyes
And again I can feel my heart cries

Lost in the deep of my mind…
Your smile which was so kind…
Lost in the deep of my heart…

So much time slipped away
You’re away, but I stayed here
Now I’d turn this time back
But I can’t, there’s no cheer

All of my feelings and all of my worlds
All of them -my dear- stayed in the silence
On my cursed way I’ve got so many thorns
I was bleeding, but never receding my fight

So much time slipped away
You’re away, but I stayed here
Now I’d turn this time back
But I can’t, there’s no cheer

The cruel destiny kept us apart
I couldn’t prevent it from the start
Now I haven’t more than memories
There’s nothing other to ease my pain

...Lost in the deep of my mind...

...Lost in the deep of my heart...

.

*********************
* Neztratitelné vzpomínky *
*********************

Tak dlouho jsem tě nemohla vidět
Jenže mé vzpomínky stále září
Zase vidím tvé jiskřivé oči
A zase cítím, že mé srdce pláče

Ztraceno v hloubi mé mysli…
Tvůj úsměv, jež byl tak milý…
Ztraceno v hloubi mého srdce…

Tolik času již uplynulo
Jsi pryč, ale já zůstala tady
Nyní bych ten čas vrátila
Jenže nemohu, není útěchy

Všechny mé city, všechna má slova
Všechno to - můj drahý - zůstalo v tichu
Na své prokleté cestě jsem získala tolik trnů
Krvácela jsem ale nikdy nevzdávala svůj boj

Tolik času uplynulo
Jsi pryč, ale já zůstala tady
Nyní bych ten čas vrátila
Jenže nemohu, není útěchy

Krutý osud nás od sebe oddělil
Od začátku jsem tomu nemohla zabránit
Nyní nemám víc než jen vzpomínky
Není tu nic jiného, co by tišilo mou bolest

...Ztraceno v hloubi mé mysli...

...Ztraceno v hloubi mého srdce...
Autor Nikytu, 12.08.2007
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale pravdivé.

21.08.2007 10:45:00 | vandule

moc se ti povedla...Kavec

12.08.2007 21:27:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí