Bezcenná

Bezcenná

Anotace: ***

Jako kus rezavého zlata si připadám,
když nulovou hodnotu pro své rodiče mám.
Cítím se jako cetka bez punce,
jsem v duši černá smutkem,
jak den bez slunce.

Pro klenotníka vzácná i s prachem od slaných potoků,
pro rodiče jen prstýnek z pouti,
co nemá hodnotu
Autor melebele, 14.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad nebude tak zle, děvče.

14.08.2007 11:45:00 | Psavec

Rozumím ti.

14.08.2007 08:04:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí