Cruel / Krutá

Cruel / Krutá

Anotace: 35) Zpověď upíra...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

*******
* Cruel *
*******

My dear, I've been doing it,
Cause there's no other way.
My dear, please forgive me
Everything what I've done

I'd kill myself
If I know,
I have this chance!
I'd sacrifice all
If I know,
I retrieve my soul!

My memories tear me inside,
But there's no place to hide.
I won't to do it, you don't know,
I can't rule my fate over now.

You tell me I'm so cruel,
Of everything bad I'm full!
You tell me I'm so cruel,
I know, but what can I do?

I'd kill myself
If I know,
I have this chance!
I'd sacrifice all
If I know,
I retrieve my soul!

Now In your eyes I can see no mercy.
Who else than you can understand me?
You won't to hear I can never prevail,
When it’s stronger than me, it’s all in vain…

You can’t feel my sorrow and see my silent tears
Now I can’t hope no more, when my heart freeze
I tried fighting again it till the end of my might
But now this end came, I must kill at dark night…

I’m so cruel, but what can I do…

I must be vampire, it's forever…

.

*******
* Krutá *
*******

Můj milý, dělala jsem to,
Protože zde nebylo jiné cesty.
Můj milý, Prosím odpusť mi,
všechno, co jsem udělala.

Zabila bych se
Kdybych věděla,
Že tu možnost mám!
Obětovala bych vše
Kdybych věděla,
Že znovu získám duši!

Mé vzpomínky mně uvnitř rozervávají,
Jenže zde není místo kam se schovat.
Já to nechci dělat, což ty nevíš,
Nyní Nemohu ovládat svůj osud.

Říkáš mi, že jsem tak krutá,
Všeho zlého jsem plná!
Říkáš mi, že jsem tak krutá,
Vím, ale co mohu dělat?

Zabila bych se
Kdybych věděla,
Že tu možnost mám!
Obětovala bych vše
Kdybych věděla,
Že znovu získám duši!

Nyní v tvých očích nevidím žádné slitování.
Kdo jiný než ty mi může rozumět?
Nechceš slyšet, že nikdy nemohu zvítězit,
Když je to silnější než já, všechno je to marné…

Nemůžeš vidět můj smutek a vidět mé tiché slzy
Teď už nemohu dále doufat, když mé srdce chladne
Zkoušela jsem proti tomu bojovat až do konce svých sil
Jenže teď ten konec přišel, v temných nocích musím zabíjet…

Jsem tak krutá, jenže co mohu dělat…

Musím být upírem, je to navždy…
Autor Nikytu, 14.08.2007
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jj, jsem na gymplu, takže mám poviné dva cizí jazyky. Mám agnličtinu, a přibyla mi němčina. Ale tu tak dobře neovládám.
Nevím, možná někdy zkusím nějakou báseň v němčině:o)

26.08.2007 21:14:00 | Nikytu

Zdá se, že ti nikdo nedal ještě vědět.
You don´t know yet, but nobody write back you.

Ich soll bei dir, was noch zu lesen.
Verstehen Sie? Navire?

Wissen sie noch nicht, aber niemand lass dieser Lied.
You speak germany?

26.08.2007 20:51:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí