Tak co pořád chceš?!

Tak co pořád chceš?!

Anotace: Řečnická otázka na adresu mé blízké osoby...

Vše kolem je hustá mlha,
svůj cíl už v dáli nevidím,
kam se poděla ta něha?,
znova to podstupovat nemíním!

Jak jen mohu rozptýlit tu mlhu?,
to rozhodnutí je jen na mě,
proč se tě musím prát na to, co mohu?!,
nikdo už nezadrží mě!

Myslela jsem, že znám tě,
jak hloupá jsem byla,
je mi z tebe špatně,
snad vše nebyla jedna velká chyba.

Proč dokola jen řveš?,
proč ti nic není vhod?,
vždyť nemůžu sama udělat ani krok,
tak co sakra chceš?!

Jak ti mám po tom všem věřit,
vždyť, co řekneš je lež,
tak co po mě pořád chceš?!!
Autor Sammael, 16.08.2007
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

24.11.2007 15:22:00 | Bíša

Co říci...

09.10.2007 19:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí