Milovat...jaké to je?

Milovat...jaké to je?

Anotace: kdyby mě miloval...

Každý den dokážeš vstát z postele a jít ven,
každý den dokážeš rozdávat smích všem,
pokaždé zahraješ dobrý zápas,
víš sám, že všude kolem tebe je tolik náhrad,

za mě? kdo ví

umíš políbit, jak to nikdo neumí,
umíš mě za ruku vzít a říct mi: "lásko to přebolí"
dokážeš přinést mi růži kamkoliv,
uděláš cokoliv co si přeji a neptáš se za kolik....

Ale...

To slovo tu vážně je..

DOkážeš mě každý den,
Jen tak,
Milovat?

Víš…aspoň jednou aŤ vím, jaké to je..
Autor Mispul, 17.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí