Konec

Konec

Anotace: O konci a čase...

Něco končí, něco začíná,
Někdo život proklíná.
Když se řekne konec,
Vybaví se mi vzpomínky, smutek, žal,
Jako kdyby nám někdo srdce vzal.
Radostné chvíle chceme žít zas a znova,
Prožívat je stále dokola a od nova.
Při loučení srdce stojí,
Dělá, že se něčeho bojí.
Bojí se srdce i já se bojím,
Že zrak svůj s přáteli nespojím.
Proč? Protože se život rychle točí,
Ani se nenadáme a už se díváme smrti do očí.
Proč nemůžeme zadržet čas, proč nemůžeme tempo zvolnit?
Protože život je dˇas, chce nás stále do něčeho honit.
Prožíváme chvíle radosti i smutku,
Jinak to zřejmě nejde,
O tom život je vskutku,
Každá bolest přejde.
Ovšem smutek v nás zůstává,
S našemi city si pohrává,
Radostné chvíle pořád dokola přehrává,
Tím víc nás trápí, protože ví,
Že ty stejné chvíle se už nikdy nevrátí.
Autor N.Ryba, 17.08.2007
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Kira Haulie, Sick901
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bere mně to dech, protože to je život...je to prostě pravda :(

10.08.2008 22:16:00 | Kira Haulie

Pravda pravdoucí ;)

18.03.2008 18:21:00 | Klarish

Prostě super..nemám co dodat....Nádhernáá,bolestná,ale i také hovoří o tom,jak to v životě chodí a máš pravdu

23.08.2007 23:22:00 | simča.kulimuli

Je to krásné, ale proč tááák smutné??? Člověk u toho skoro brečí... Ale je vážně krásná.

18.08.2007 22:52:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí