někdy je lepší lhát

někdy je lepší lhát

Anotace: ...pro záchranu sebe samé

Lidé jsou náhle příliš bez zábran
v závojích noci
dá se vysvětlit to,nač nestačila léta
/k smrti je pak tak neskutečně blízko/
holou kostru potaženou vlastními stíny
obnaženou-až se i strach stává hmotným
nic nechrání...
...není co ztratit
rozloučila jsem se
to vám jsem dovolila vidět naivní holčičku plakat
Zbývá jediná bariéra
za tu tě pustím...
...snad to bude dříve,než příjde můj čas
Autor ztracená, 18.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám,že znovu nevypálí Řím,ještě jsem tam nebyl.

22.08.2007 11:21:00 | rolon

Ten s tím "velkolepým"jménem je vůl.

22.08.2007 11:02:00 | rolon

Velkolepost za 0%

18.08.2007 20:44:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí