Lži

Lži

Anotace: Tak tohle jsem napsala, jak jsem se úplně zamotala do lží, které na mě šly ze všech stran...nemyslím si že je to nějak dobrá básnička, ale tak... :)

Přede mnou je tisíc cest
každá jinam běží
kterou si mám vybrat teď?
Když jsou to cesty lží?

Jsou všude okolo
svíjí se kolem mne
už svázaly mi nohy
a po rukou se další pne

Masožravé lži
které všechno spálí
ničí mi můj krásný svět
rozpadlý - na kousíčky - v dáli...

Bylo mi moc krásně
život byl jako sen
proto mi to děláte?
Proto mi kazíte den?

Vadí to snad někomu
že žiju v pohádce
a se svým milým princem
šeptáme si o lásce?

Sama sobě svou lží
sama sobě svým rozumem
otáčím se k cestám zády
Pojď miláčku, tudy nepůjdem...
Autor Nessy, 19.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí