křídla havraní

křídla havraní

Anotace: záhrobní song víc neřeknu si přečtěte a ohodnoťte

Den již končí a nastává tma
Mračna se stahují hroby otvírají
svá víka od rakví, ticho zde skončilo
svou pouť nastává chaos a zmatek
nebe se zaplňuje černotou ba ne jsou to
křídla havraní, krouží na nebi jak krkavci
mrtví z hrobů vstávají a rejdy své oni páchají
tance začínají ohně plápolají korbely
jeden o druhý dnem cinkají.
mrtvé dámy krinolínami pohazují
mrtví páni se naparují jak krocani
právě zde vše začíná
kniha temnot se otvírá
korbely se mokem plesnivým plní
ten kdo jest živý zde svůj život
v temnotě hlubině smrti zasvětí
v zápětí jeho tance na podiu plápolají.
v čase spasení najdeš noci trápení
v hlubinách temnoty času najdeš uspokojení
křidla havraní zde nad námi krouží jsou jak supy
černota na nebi se svítáním rozplývá
jak pára nad hrncem
vše usíná a temnota zhasíná své svíce
ukládá se k spánku věčnému.
Autor The Crow, 19.08.2007
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Ty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové dílo je mi velmi sympatické! Jen tak dál!

19.08.2007 20:59:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí